Potporna poduzetnička institucija koja pomaže i podupire razvoj ideja, inovacija i poduzetništva.  Surađujemo s tvrtkama, obrtima, poljoprivrednicima, udrugama, ustanovama i svim zainteresiranima za ulazak u poduzetništvo.

 

Tehnološki park organizacije je koja osigurava usluge s ciljem podrške novoosnovanim poduzećima, ali i poduzećima u određenim razvojnim fazama. Specifičnost Tehnološkog parka Bjelovar d.o.o. bit će razvoj pristupa prema djeci i mladima kao budućim poduzetnicima i zaposlenicima – budućim dionicima u gospodarstvu.

Tehnološki park, prema općoj definiciji, organizirana je poslovna jedinica koja stimulira te upravlja protokom znanja i tehnologija, između malih i srednjih poduzeća, visokoškolskih ustanova te institucija koje se bave istraživanjem i razvojem te tržišta. Nudi mogućnost svim zainteresiranim tvrtkama da se smjeste na jednom mjestu te da budu u stalnom kontaktu i vezi sa znanstveno - istraživačkim centrima s ciljem povećanja vlastite inovativnosti i spremnosti na odgovaranje zahtjevima tržišta uvjetovanim novim tehnološkim saznanjima.

 

 

Surađujemo i radimo s Vama od 2014. godine.

 

                                                   Uvijek za vas, s vama...

 

Rado surađujemo s djecom i mladima te svima koji imaju puno ideja. Slušamo Vas i zajednički radimo na realizaciji (čak i najluđih) ideja.

 

Tehnološki park će stimulirati i koordinirati razmjenom i protokom znanja i tehnologija između sveučilišta, istraživačkih institucija, malih i srednjih poduzetnika i tržišta te djece i mladih (zainteresiranih za inovacije i nove tehnologije).

 

Nudimo Vam sve što je potrebno za razvoj Vaših ideja/projekata/planova. Od upravljanja projektnim ciklusom, upravljanja razvojem, razvoja proizvoda/procesa/usluga, izlaska na tržišta, pronalazak partnera i suradnika.

 

Tehnološki park novim će poduzetničkim subjektima pružiti, odnosno ustupiti na korištenje poslovno prostor koje uključuje svu popratnu i dodatnu opremu, nužne za pokretanje i stabiliziranje u fazi razvoja tvrtke te druge intelektualne usluge – pravne, računovodstvene, marketinške i slično koje su nužne za osamostaljenje tvrtke, pronalazak novih tržišta, novih izvora financiranja.

 

Projekti u osnivanju, te startupovi do dvije godine starosti imaju pravo na besplatno i/ili subvencionirano korištenje prostora, opreme i usluga Tehnološkog parka.

 

Poduzetnički inkubator Tehnološkog parka pomaže poduzetnicima u realizaciji poslovnih inicijativa u početnim fazama rasta i razvoja. TP osigurava potrebnu stručnu pomoć, omogućava korištenje uredskih kapaciteta i suradnju za realizaciju prijave na raspoložive izvore financiranja. Naglasak se stavlja na savjetodavnu i mentorsku podršku poslovnim subjektima te osiguravanje mogućnosti umrežavanja

 

Sve aktivnosti upravljanja i odlučivanja koje se primijenjuju tijekom trajanja projekta (uključujući glavne zadatke, uloge i odgovornosti, glavne dokumente i opcije odluka)

 

 

Sve aktivnosti upravljanja i odlučivanja koje se primijenjuju tijekom trajanja projekta (uključujući glavne zadatke, uloge i odgovornosti, glavne dokumente i opcije odluka)

 

Pomoć pri osnivanju tvrtke ili obrta, snalaženje sa zakonodavstvom, managementom i financijama - svaki poduzetnik ponekad treba pomoć.

 

Organiziranje procesa razvoja je kompleksan i ključan proces za poslovanje svake tvrtke, tu smo da Vam pružimo pomoć i  olakšamo taj proces.

 

Također, nudimo Vam i prostor za rad (pojedinačni i zajednički).

Naravno s konkretnom pomoći, u vidu subvencioniranog najma i režija, tako da Vam se maksimalno olakša početak poslovanja.

 TEHNOLOŠKA INKUBACIJA

besplatni 12 mjesečni program

 • osobni mentor
 • 20GB prostora na serveru
 • korištenje opreme
 • povlaštene cijene usluga Tehnološkog parka
 • popust na proizvode i usluge tvrtki korisnika inkubatora
 • subvencionirano korištenje prostora:
 • 1.godina: 100%
 • 2 godina: 75%
 • 3.godina: 50%
 • 4.godina: 25%
 • besplatne režije prvih 12 mjeseci


ZAŠTO BAŠ NAS:
Svaka ideja je dobra ideja.
Imamo znanje, stručnost i tim ljudi koji želi i voli raditi.

 
 

Tehnološki park Bjelovar d.o.o. je trgovačko društvo osnovano od strane Grada Bjelovara i Veleučilišta u Bjelovaru u jednakom omjeru (50:50) i to za potrebe poboljšanja stanja primjene novih tehnologija vezanih na tehničke znanosti, prvenstveno strojarstva, energetike, elektrotehnike, mehatronike i računarstva.

MBS: 010093608, Trgovački sud u Bjelovaru / OIB: 11115410290
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti / Član uprave: Dajana Vukmanić
IBAN: HR6524020061100724982 / Erste bank d.d. Rijeka, Jadranski trg 3a